KLUBB INFO

Grenland Pistolklubb.  21.08.06

 

Vi har i ferien fått montert nytt og forbedret ventilasjonsanlegg på banen ,fått satt opp en siklig skytestol  til utprøving av våpen med hensyn til presisjon på disse, vi mangler noen gummiinnlegg til en del våpen ,men håper det skal komme etter hvert, kronogarfen er også på plass så vi kan teste hastigheten på kula noe som er meget viktig for hjemmeladren det er jo noen som fremdeles gjør dette, det er særlig viktig for felt skytteren men selvfølgelig også for alle andre som ønsker og se med egne øyne om en kan stol hel slavisk på tabellene. Vi har også fått kikkehull i døren inn tilbanen fra gangen pluss  speil så vi kan se om noen skyter når vi går ut fra kontoret dette for ikke og få hørselsskad når en går ut på banen uten hørselværn

Benkene er lakket og fine det ligger en del arbeid i dette Svein  har tatt den jobben så streik er ikke helt ueffent en får gjort mye med hobbien  sin da  ,Håkon har dessuten tatt hele gulvet og gjort det reint så det er klart til høstsesongen. Jeg skal også få handlet inn kioskvarer så dere har no og bite i.

 

MVH

Anders

 

 

 

                  Styret handlinger i 2005.

Det har vært et hektisk år for styret i 2005 blant annet har vi oppgradert datasystemet, vi har blant annet installert bredbånd det har vært mye handling av blant annet forskjellig amo. vi selger Kal. 22- 9mm.- 38spes.- kal.45 .

Vi har innledet et konstruktivt samarbeid med Bjørns jakt og fiske i Larvik, han skaffer det vi trenger av utstyr til meget hyggelige priser Vi har for øyeblikket bestilling på 100 stk. skytterluer som det er etterspørsel etter.

Svein Emil har ikke få timer på klubben når det gjeller dugnad med dataen han er oppe nesten hver dag for og fikse ting all ære til han for det.Dugnad  har vi hatt med og vaske ned hele skytehallen  det har kommet bark i skråningen ved inngangspartiet. Vi har fått to nye dommere Steinar Holbø og Henning Kihle har begge blitt godkjent. Vi skal i år som i fjord være med og arrangere Grenland Open  noe vi har fått gode tilbakemeldinger på ,så vi står på for kretsen også.

  Den 15.12.2005 var en merke dag for oss ,vi var nemlig i Drøbak og hentet elektronisk skiver til 25m.banen 13 stykker .De var ikke før kommet i hus før arbeide startet med og henge de opp  det var trekking av kabel og montering av gravskap koblinger av alle slag .Vi byttet ut en del lamper  samt at vi fiksa opp dataen så den skjønte hva den skulle gjøre ,det er godt den gjør det for det er ikke så mange andre som gjør det. Vi er en gjeng med optimister så vi håper alt skal gå bra.

Vi starter med skytinga  torsdag den 12 01.2006 kl 9 00.det blir de erfarende pesonistene som får æren av og åpne på den nye elektronikken og det gleder vi oss stort til .

Alt dette hadde ikke vært gjennomførbart hvis det ikke hadde vært for at noen få som tok trykket med alt arbeide, som en sånn jobb medfører ,for det gjør seg ikke selv jeg vet ikke her og nå hvor mange timer dugnad som er gått med men ,det er ikke få. Det hadde heller ikke vært mulig uten midler fra kommunen v/kulturetaten  så en stor takk til dem .Jeg vil med denne lille epistelen avsutte for nå

A.B.

 

                                                                                                                                                                                           

 

                                                 Dugnad .30-06-05.

 

Det ble utført dugnad på banen i kveld vi vasket vegger gulv ,sprøytet for ugress samt at vi fikk fjernet alle de gamle reklameskiltene som vi ikke hadde inntekter av .

Men det jeg aller helst ville kommentere var at uten om styret  var det ikke mer enn to stykker som kom av de aktive medlemmene er dette en trend som vi skal slite med i alle år? Er det sånn at medlemmene bare skal komme til dekket bord og innom og skyte og gå igjen uten og legge to pinner i kors for og ha litt trivsel på banen. Og det som er rart er at det er de som benytter banen mest er de som forlanger at alt skal være i orden.

Bare det og få satt opp en skytterlederliste er et sant helvete for han som driver med det, er det ikke på tide at alle som benytter banen tar et lite tak når styret ber om litt hjelp, husk det er store verdier vi snakker om alt må holdes ved like ellers faller det i hode på oss.

Så har vi lannerheia vi har fått en god avtale med PPK. om bruk av banen men interessen har vært lav husk det er for medlemmene styret sitter og forhandler frem gode løsninger så vi kan fylle alle programmene i skyttersporten på en forsvarlig måte. Dette er muligens litt surmavet kritikk, men ingen har vondt av et lite spark i baken en gang i blant.

MVH

Anders.

 

 

 

 

GPK. har i første halvår hatt mange saker oppe til behandling blant annet skyteanleggene på flittig, som Hans Chr. Tjønnås og  Kjell Eliassen har stått som ansvarlig for. Det er en del vaneskligheter med koordinasjonen med de andre klubber og lag .

Den gode nyheten er at vi har fått til et samarbeid med PPK om Lannerheia skytebane. Vi har nå anledning til og skyte der ute som det var før. Vi har også fått nøkkel til bommen, dette er for mer organisert skyting så ta kontakt med Hans Chr.Tjønnås eller Petter Skogen. Feltskyting er kanskje nytt, men det har ikke vært så god oppslutning til tross for att mange har etterlyst akkurat dette. Mulig det er for dårlig annonsert?. Skytterledere må ha bedre informasjon om hvor de skal møte, men det har jo vært et prøveprosjekt så det har muligens en naturlig forklaring.

Vi har en sunn økonomi i klubben og går og snakker om elektroniske skiver på 25m.banen, men vi vet litt for lite enda til og kunne si noe sikkert om dette.

Vi har kjørt 4 sikkerhetskurs i første halvår så interessen er tilstede, men det er ikke alle vi ser igjen og det er trist, for skyting er en hobby og sport som burde passe alle når en tenker på at vi har bane som er tilpasset handikappede.

Luftskytingen er meget godt besøkt på onsdager da Erik disker opp med pølser og annet snadder, han hadde sikkert vært takknemlig for en hjelpende hånd så hvis det er noen der ute som føler kallet stige til bristepunktet er det bare og møte opp.

Torsdag 30-06-05 skal vi vaske banen er det noen som kunne tenke seg og hjelpe til er det bare og møte opp kl.1700.På forhånd takk.

 

Mvh.

Anders. 

 

24.10.04Grenland Pistolklubb.

 

Styret har i dette året gjort et ganske stort løft for klubben i og med at vi har installert elektroniske skiver for luftskyting noe som har blitt suksess. Erik har stått på to ganger i uken for og holde hjulende i gang. Dette hadde ikke vært mulig hvis ikke Svein Andreassen hadde tatt seg av det elektroniske noe han så å si har gjort alene, han har også montert hele skiveanlegget så det fungerer meget bra.

For øvrig har vi til nå holt tre sikkerhetskurs med stor deltagelse på hvert kurs det er omkring 35 stykker som har deltatt , og mange kommer igjen og blir aktive skyttere .

Vi er også i gang med og utrede Flittiganleggende som er en samkjøring med flere andre klubber og lag, hvordan det går er for tidlig og si vi er helt i begynnerfasen med dette.

Det skal søkes midler mange steder for og få den økonomiske biten til å gå i hop så det er langt frem i tid enda , men vi henger med fra starten og ser hvordan det går.

Torsdagssytinga er i godt gjenge pensjonistene kommer så vi må mange ganger dele opp så alle får skyte. Det er mer det sosiale som teller ikke de veldig gode resultatene men jeg vet mange ser frem til torsdagen ,det er et avbrekk i hverdagen som er kjærkomment for de som er enslige og sitter igjen alene.

Vi sysler også med tanke på og utvide de elektroniske skivene til 25 m. banen men det er avhengi av økonomi alt i klubben er avhengi av det.

Så til medlemmene det er bare og komme med innspill og forslag alle skal få seriøs behandling ,det kan vi love alt vi gjør er for og gjøre klubben til et trivelig sted å være.

Husk årsmøte på biffen den 3-11-04 det er der du kan være med og forme klubben som du vil den skal være i fremtiden, kom bruk din stemme.

 

Mvh

Anders.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

post@gpk.no